Beskrivelse
Vi fortsetter å ha fokus på vegetabilske oljer nå i 2024. I dag har vi med oss vår gode venn og "go to" matekspert. Vi vil gjerne få høre hans synspunkter når det kommer til temaet nøtt og vegetabilske oljer.Hvorfor skal vi holde oss unna disse industrielle vegetabilske oljene? Hvordan er de laget? Og hvorfor denne ultra prosesseringen ikke har noe i kroppene våre å gjøre. Vi må se bakover for å forstå hvordan vi har det nå. Bill forklarer hvordan vi som mennesker har utviklet oss med dyre fett i kosten. Det startet med marg. Så fikk vi tak i alt det andre animalske fettet fra dyret.Når startet vi å spise vegetabilske oljer? Nå er det nesten umulig å finne restauranter som ikke bruker veg oljer. På Bills restaurant The modern Stoneage kitchen brukes kun animalsk fett. Hvorfor er kaldpresset vegetabilske oljer like problematiske? Hvordan vi blir lurt av markedsføringen. Hvorfor er dette så vanskelig for oss å forstå?Vi snakker om ratioen mellom omega 3 og omega 6, problemene med dette?Forskjell på frukt og nøt