Beskrivelse
I dagens episode av podcasten har vi Dr. Bill Schindler tilbake fra Maryland, USA. Vi hadde han som gjest i episode 4 av podden- så spol gjerne tilbake å få med deg denne også. Nå har boken hans "Eat like a Human" endelig kommet ut etter 10 år med inngående research fra hele verden. Vi ville ta en oppdatering med Dr. Bill Schindler, og snakke om de siste trendene innenfor mat, boken hans, og hans nye prosjekt kjøkkenet «The Stoneage Kitchen» som er blitt veldig populært i lokalsamfunnet. Her holder han matkurs og selger kvalitetsmat laget der. Bill Schindler er antropolog, food scientist og kokk. Hans fokus er på å få mest mulig næring av den maten vi spiser, så vi går igjennom mange spennende og fascinerende emner. Han er opptatt av hvordan maten er tilberedt så den er mest mulig biotillgjengelig for oss. Vi mennesker har lært å behandle mat så vi tåler å spise den. Vi snakker om fermentering, beste måten å spise melkeprodukter på, spise hele dyret og surdeigsbrød. Vi snakker også om hvorfor Bill ikke spiser